Baix Ebre

Els Ports i el Delta

Sabies Que...

La comarca del Baix Ebre, situada a l'extrem meridional de Catalunya, configura, juntament amb la Ribera d'Ebre, Terra Alta i Montsià, una regió natural al voltant del riu Ebre coneguda com a Terres de l'Ebre. Esdevé un nexe entre Catalunya, València i Aragó. La formen 14 municipis i la seva capital de comarca és Tortosa, un important centre agrícola, comercial i industrial.

El Baix Ebre alberga dos parcs naturals: el Parc Natural dels Ports i el Parc Natural del Delta de l'Ebre, dos paratges de gran riquesa paisatgística, natural i animal. La diversitat de paisatges que caracteritza les Terres de l'Ebre ofereix una enorme riquesa de productes, naturals i cultivats, reconeguts arreu tant per la seva qualitat com per la seva diversitat. Aquests productes, amb reconeixements com la Denominació d'Origen Protegida i la Indicació Geogràfica Protegida, són la base de la cuina tradicional de les Terres de l'Ebre i un dels seus principals atractius turístics.

Tot i que l'agricultura continua essent una de les activitats més importants de la comarca, el sector més desenvolupat ha estat el de serveis. Hi ha un ampli sector de la població dedicat a l'oleïcultura, al cultiu de l'arròs, dels cítrics i dels productes de l'horta. El teixit industrial i d'empreses de serveis que s'ubiquen en diversos polígons industrials també han esdevingut importants pel desenvolupament econòmic del territori.

Població

Llocs d'interès

  • lloc d'interes

Rutes

Serveis

  • Activitat
  • Allotjament
  • Celler i Agrobotiga
  • Gastronomia

Les Comarques

Destacats

Col.laboradors

Joieria Santa Gemma

Joieria

Casa fundada l'any 1957. Ubicada al cor del Casc Antic de Tarragona. Dedicada a la venda de Joieria, Rellotgeria i Article de Regal. Disposem de taller de joieria i de rellotgeria altament qualificats, realitzem dissenys propis i personalitzats.

Col.laboradors

English Tarragona

Escola Idiomes

“Nos especializamos en clases de grupos pequeños para crear un curso que se adapte a sus necesidades personales. Esto asegura que se sentirá cómodo y a gusto durante la clase, para hacer un buen progreso en el dominio del Inglés.”

team 1

Celler Hidalgo Albert

DO Priorat

“Celler Hidalgo Albert” és un projecte que neix l’any 2003 amb l’objectiu de produir uns vins ecològics d’alta qualitat amb mètodes de treball tradicional. L’indret escollit: Poboleda. Situada al nord del Priorat històric ens ofereix les condicions i particularitats perfectes

El teu nom
Fica una adreça vàlida.
Comentari.
Allotjament

Allotjament

Poblacions

Poblacions

Gastronomia

Gastronomia

Cellers

Cellers