Conca de Barberà

Nord de la Província

Sabies Que...

La Conca de Barberà és una comarca de Catalunya situada al nord de la província de Tarragona. La formen 22 municipis, que inclouen 56 nuclis de població, distribuïts bàsicament en tres unitats fisiogràfiques ben definides: la Conca, la Baixa Segarra i les muntanyes de Prades. La comarca és una cruïlla de camins entre les terres de Tarragona, de Lleida i de Barcelona amb Santa Coloma de Queralt com a nucli de referència.

El seu entorn rural ofereix un ventall de possibilitats de lleure, esports, allotjaments, gastronomia, cultura, art, tradicions, activitats, natura i rutes. El Reial Monestir de Santa Maria de Poblet, inclòs a la Ruta del Cister, ha esdevingut una injecció indiscutible per al turisme de la comarca. La Conca de Barberà s'ha convertit en un territori ideal pels amants del senderisme i la pràctica de BTT amb grans recorreguts com el GR 175.

La Conca de Barberà és una comarca eminentment rural, amb una ocupació predominant als serveis i la indústria, i amb una elevada presència de l'agricultura. Pel que fa a la dimensió empresarial, predomina la petita i mitjana indústria, encara que a la comarca també es troben grans empreses.

Població

  • poblacio

Llocs d'interès

  • lloc d'interes

Rutes

  • Rutes

Serveis

  • Activitat
  • Allotjament
  • Celler i Agrobotiga
  • Gastronomia

Les Comarques

Destacats

Col.laboradors

Joieria Santa Gemma

Joieria

Casa fundada l'any 1957. Ubicada al cor del Casc Antic de Tarragona. Dedicada a la venda de Joieria, Rellotgeria i Article de Regal. Disposem de taller de joieria i de rellotgeria altament qualificats, realitzem dissenys propis i personalitzats.

Col.laboradors

English Tarragona

Escola Idiomes

“Nos especializamos en clases de grupos pequeños para crear un curso que se adapte a sus necesidades personales. Esto asegura que se sentirá cómodo y a gusto durante la clase, para hacer un buen progreso en el dominio del Inglés.”

team 1

Celler Hidalgo Albert

DO Priorat

“Celler Hidalgo Albert” és un projecte que neix l’any 2003 amb l’objectiu de produir uns vins ecològics d’alta qualitat amb mètodes de treball tradicional. L’indret escollit: Poboleda. Situada al nord del Priorat històric ens ofereix les condicions i particularitats perfectes

El teu nom
Fica una adreça vàlida.
Comentari.
Allotjament

Allotjament

Poblacions

Poblacions

Gastronomia

Gastronomia

Cellers

Cellers