Priorat

La DOQ Priorat i la DO Montsant

Sabies Que...

El Priorat se situa al bell mig de la serralada Prelitoral a cavall entre el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, i limita amb les comarques del Baix Camp, la Ribera d'Ebre, les Garrigues i la Conca de Barberà. És una comarca muntanyosa i de relleu molt accidentat.

La DOQ Priorat i la DO Montsant són les dues denominacions d'origen vinícoles que acull la comarca del Priorat i que comparteixen una història vinícola que es remunta al segle XII. L’explotació minera de la conca del Siurana ens ha llegat un complex miner metal·lúrgic dels més importants del país, al poble de Bellmunt. És una comarca amb moltes festivitats al voltant de la cultura del vi i del menjar, com la Festa de la Truita amb Suc d’Ulldemolins, la Festa de la Verema a l’Antiga de Poboleda o la Fira del Vi de Falset.

El Priorat és una comarca que viu bàsicament del camp. Al secà destaquen quatre cultius: la vinya, l'olivera, l'avellaner i l’ametller. La ramaderia hi és molt reduïda, pràcticament inexistent, i l'activitat industrial insignificant. Només la capital, Falset, té una important activitat en el sector serveis.

Població

  • poblacio

Llocs d'interès

  • lloc d'interes

Rutes

  • Rutes

Serveis

  • Activitat
  • Allotjament
  • Celler i Agrobotiga
  • Gastronomia

Les Comarques

Destacats

Col.laboradors

Joieria Santa Gemma

Joieria

Casa fundada l'any 1957. Ubicada al cor del Casc Antic de Tarragona. Dedicada a la venda de Joieria, Rellotgeria i Article de Regal. Disposem de taller de joieria i de rellotgeria altament qualificats, realitzem dissenys propis i personalitzats.

Col.laboradors

English Tarragona

Escola Idiomes

“Nos especializamos en clases de grupos pequeños para crear un curso que se adapte a sus necesidades personales. Esto asegura que se sentirá cómodo y a gusto durante la clase, para hacer un buen progreso en el dominio del Inglés.”

team 1

Celler Hidalgo Albert

DO Priorat

“Celler Hidalgo Albert” és un projecte que neix l’any 2003 amb l’objectiu de produir uns vins ecològics d’alta qualitat amb mètodes de treball tradicional. L’indret escollit: Poboleda. Situada al nord del Priorat històric ens ofereix les condicions i particularitats perfectes

El teu nom
Fica una adreça vàlida.
Comentari.
Allotjament

Allotjament

Poblacions

Poblacions

Gastronomia

Gastronomia

Cellers

Cellers