Ribera d'Ebre

Indrets d'Interès al Territori

Sabies Que...

La Ribera d'Ebre és una de les comarques de les Terres de l'Ebre que s'estén a banda i banda del riu Ebre al llarg de 40 km entre l'embassament de Riba-roja i Miravet. La seva capital és Móra d'Ebre. Limita al nord amb el Segrià i les Garrigues, a l'est amb el Priorat i el Baix Camp, al sud amb el Baix Ebre i a l'oest amb la Terra Alta i la Matarranya.

Són molts els indrets d’interès que podem trobar al territori, com l’ermita de la Mare de Déu del Carme, l’ermita de Sant Miquel, les restes del castell d'Ascó, el Museu del Bast de Llaberia, el Temple de Roser a la Palma d'Ebre o el Museu d'Instruments Musicals de Benissanet.

A la Ribera d'Ebre el riu ho és tot: lloc de trobada, alhora frontera i unió, canal de comunicació de persones, mercaderies i cultures i, sempre, punt de referència perquè tot gira al seu entorn. La població es dedica a l'agricultura, a la indústria i als serveis. En la indústria té gran incidència el sector energètic. Pel que fa als serveis, cal remarcar la importància del sector comercial localitzat a Móra d'Ebre (capital de la comarca), Móra la Nova i Flix.

Població

  • poblacio

Llocs d'interès

  • lloc d'interes

Rutes

  • Rutes

Serveis

  • Activitat
  • Allotjament
  • Celler i Agrobotiga
  • Gastronomia

Les Comarques

Destacats

Col.laboradors

Joieria Santa Gemma

Joieria

Casa fundada l'any 1957. Ubicada al cor del Casc Antic de Tarragona. Dedicada a la venda de Joieria, Rellotgeria i Article de Regal. Disposem de taller de joieria i de rellotgeria altament qualificats, realitzem dissenys propis i personalitzats.

Col.laboradors

English Tarragona

Escola Idiomes

“Nos especializamos en clases de grupos pequeños para crear un curso que se adapte a sus necesidades personales. Esto asegura que se sentirá cómodo y a gusto durante la clase, para hacer un buen progreso en el dominio del Inglés.”

team 1

Celler Hidalgo Albert

DO Priorat

“Celler Hidalgo Albert” és un projecte que neix l’any 2003 amb l’objectiu de produir uns vins ecològics d’alta qualitat amb mètodes de treball tradicional. L’indret escollit: Poboleda. Situada al nord del Priorat històric ens ofereix les condicions i particularitats perfectes

El teu nom
Fica una adreça vàlida.
Comentari.
Allotjament

Allotjament

Poblacions

Poblacions

Gastronomia

Gastronomia

Cellers

Cellers