Terra Alta

Vins i Olis amb Denominació Origen

Sabies Que...

La Terra Alta és coneguda per la qualitat dels seus productes agroalimentaris, especialment els vins i olis emparats sota denominació d'origen. També són ben reconeguts els espais naturals i els paisatges emblemàtics dels que gaudeix, com el massís dels Ports, les serres de Pàndols i Cavalls o els paratges de la Via Verda.

La Terra Alta, una de les comarques de Catalunya, té la seva capital a Gandesa. Pertany a la província de Tarragona i forma part de l'àmbit territorial de les Terres de l'Ebre. El sud de la comarca està plenament integrat dins les muntanyes de la serralada Prelitoral i el riu Algars la separa de l’Aragó.

La base econòmica dels habitants de la Terra Alta és l'activitat agrícola, on destaquen entre els conreus de secà l’ametller, la vinya i l'olivera, així com la transformació dels productes agrícoles. La ramaderia d’oví i l’avicultura hi tenen una importància significativa, tot i que la indústria principal és l’alimentària, basada en la producció de vi i oli.

Població

  • poblacio

Llocs d'interès

  • lloc d'interes

Rutes

  • Rutes

Serveis

  • Activitat
  • Allotjament
  • Celler i Agrobotiga
  • Gastronomia

Les Comarques

Destacats

Col.laboradors

Joieria Santa Gemma

Joieria

Casa fundada l'any 1957. Ubicada al cor del Casc Antic de Tarragona. Dedicada a la venda de Joieria, Rellotgeria i Article de Regal. Disposem de taller de joieria i de rellotgeria altament qualificats, realitzem dissenys propis i personalitzats.

Col.laboradors

English Tarragona

Escola Idiomes

“Nos especializamos en clases de grupos pequeños para crear un curso que se adapte a sus necesidades personales. Esto asegura que se sentirá cómodo y a gusto durante la clase, para hacer un buen progreso en el dominio del Inglés.”

team 1

Celler Hidalgo Albert

DO Priorat

“Celler Hidalgo Albert” és un projecte que neix l’any 2003 amb l’objectiu de produir uns vins ecològics d’alta qualitat amb mètodes de treball tradicional. L’indret escollit: Poboleda. Situada al nord del Priorat històric ens ofereix les condicions i particularitats perfectes

El teu nom
Fica una adreça vàlida.
Comentari.
Allotjament

Allotjament

Poblacions

Poblacions

Gastronomia

Gastronomia

Cellers

Cellers